Köp brudklänning

Upplev en härlig dag i en egen provmiljö. Här finns två provrum uppdelat i var sitt rum. Vi tar emot två sällskap per provtid, så att du kan få en lyxig stund, prova i lugn och ro samt få den hjälp du behöver.

Kom till vårt showroom i Västra Frölunda och upplev ett varmt och personligt bemötande. Här kan du prova klänningar i en avslappnad atmosfär. Att köpa brudklänning ska vara roligt och förväntansfullt. Ta gärna med familj och vänner!


I vårt showroom kan du frestas av många vackra klänningar i olika storlekar och stilar. Vårt sortiment förändras hela tiden och hos oss är varje brudklänning unik med en kärlekshistoria i kjolstyget som är redo att fyllas på!

Vi värnar om jordens resurser och förmedlar begagnade brudklänningar med hög klass. Boka en tid i vårt showroom.


Välkomna!


Betala med kort eller Swish.


Det är viktigt med en helhetskänsla.

Hos oss får du prova brudklänningen ihop med skor, accessoarer och

slöja. Låna gärna av oss!


För oss är det betydelsefullt att du är nöjd med din klänning. Därför har ni öppet köp på våra brudklänningar i 3 dagar.

Ta gärna med

ett gott sällskap

I viktiga val kan man behöva lite hjälp med smakråd och stöd. Att välja sin drömklänning är inget undantag. Här finns det plats att slå sig ned för sällskap. Varmt välkomna!

Tips inför

provningen

Att känna sig lite extra fin kommer göra det enklare att se helheten! Har du redan bestämt dig för ett par skor, accesoarer eller annat du vill ha till klänningen, ta gärna med detta. Har du en tanke på hur du vill ha håret? utsläppt med lockar eller en uppsättning? Kanske du kan göra något liknande denna dagen? Undvik gärna foundation och puder så slipper det komma på klänningarna.


Eftersom du kan behöva lite hjälp med av-och påklädning - ha på dig underkläder som du känner dig bekväm att visa dig i. Tänk också på att du kommer att prova olika typer av klänningar vilket eventuellt kräver olika typer av underkläder. Har du kanske en bh med avtagbara band så är det att föredra.