Från mig till dig

Till dig som önskar köpa eller sälja en unik brudklänning med en kärlekshistoria

 
 
 

Från mig till dig förmedlar begagnade brudklänningar i Göteborg som är alldeles för vackra för att bara bli använda en gång. I mitt showroom får de äntligen släppas ut ur garderoben och göra blivande brudar lyckliga! Jag hjälper dig att få sålt din brudklänning samtidigt som jag vägleder blivande brudar att hitta och köpa sin drömklänning.

Är du på jakt efter den perfekta klänningen?

Boka en tid för personlig provning

Upplev en fantastisk och speciell dag i sökandet på drömklänningen. Kom in, sitt ner med vänner, drick något svalkande och bläddra bland brudklänningar i varierande modeller, märken och storlekar. Här finner du det lilla extra i en mysig miljö med personlig hjälp för att hitta din drömklänning.  

Beslutat dig för att sälja din brudklänning?

Låt mig hjälpa dig

Här i mitt showroom får du utan kostnad hänga in din brudklänning till salu och låta blivande brudar få prova den i lugn och ro. Jag tar hand om försäljningen och sätter in din del av pengarna på ditt konto när din klänning är såld! Medan blivande brudar provar din klänning får du tid till annat!

"...jag åkte hem med den första klänningen jag provade"

Jag hade bokat in min första provning av bröllopsklänningar hos "Från mig till dig" för att testa lite olika modeller och stilar. Marina tog emot oss i sin hemtrevliga butik och fick oss att känna oss lugna och trygga i hennes händer. Hon var väldigt tålmodig, ärlig och en fröjd att ha att göra med. Det slutade, väldigt oväntat, med att jag åkte hem med den första klänningen jag provade - så nöjd och bekväm i mitt köp! Kan varmt rekommendera alla blivande brudar att besöka "Från mig till dig" för att testa ett stort urval av klänningar i olika stuk!

/Kimberley French.
Google recension Mars 2020

 
 

Brett urval

Här finns brudklänningar från flera kända märken, olika modeller och storlekar liksom prisklasser.
Det är ständig uppdatering i mitt showroom. Alla klänningar är kemtvättade och hela, som nya igen!

Följ oss på Instagram

Ta del av det senaste

 
6C1A9358_edited.jpg

Varför handla begagnat?

Brudklänningar med en kärlekshistoria

 

Miljövänligt

Du sparar på jordens resurser genom att köpa en redan befintlig klänning. Länge leve brudklänningen!

Upp till halva priset

Här har du råd till en vacker brudklänning och pengar kvar i din budget att lägga på annat.

Få med dig brudklänningen idag!

Du får med dig din klänning hem direkt. Inga beställningar eller väntetider!

 

Öppettider

Besök oss i västra Göteborg

Vi har öppet under bokade tider. Bokningsbara tider finner ni på tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar. Boka in en tid nedan. 


Varmt välkomna!

"Hon gjorde det lilla extra för mig och mitt sällskap."

Här fick jag en helt fantastisk upplevelse av att prova klänningar. Vi blev varmt bemötta på en gång. Jag kände mig trygg och bekväm i Marinas händer. Hon gjorde det lilla extra för mig och mitt sällskap. Rekommenderar varmt andra att besöka Från mig till dig.

/Rebecka Persson

Google recension, mars 2020

 
 

Accessoarer&

 tillbehör

 

Om

Min dröm var att få skapa en varm och välkomnande miljö där blivande brudar kan hitta sin drömklänning tillsammans med sitt sällskap och personlig hjälp. Alldeles för många vackra brudklänningar blir tyvärr bortglömda i garderoben och bara använda en gång. Ju mer jag hörde mig för, desto mer förstod jag att det fanns ett stort behov av att få hjälp med sin försäljning av brudklänning, samtidigt som ett hållbart samhälle växer sig starkare. Med hållbarheten i tankarna ville jag skapa en till chans för dessa vackra klänningar som var redo för fler bröllop.  Hösten 2019 öppnades äntligen dörrarna till mitt showroom Från mig till dig!

Länge leve brudklänningen!

/ Marina Björk

Följ

  • Instagram
  • Facebook

Kontakt

+46707255707

Adress

Jordgubbsvägen 8
426 55 Västra Frölunda

©2020 av Från mig till dig.