Slipp krångel, låt oss
ta hand om din försäljning

Häng in din brudklänning i vårt showroom så att blivande brudar får prova den i en avslappnad och inspirerande miljö. Precis som i en brudbutik, med det lilla extra!

 

 Vi förmedlar klänningen till en ny ägare, du får största delen av försäljningspriset.

 Fyll i ditt försäljningsformulär redan idag och få snart extra pengar i fickan.

 

"Supersmidigt och klänningen blev såld snabbare än vad jag räknat med!"

/Alexandra Ahlenius

Google recension, februari 2020

 
 

Så här går det till inför en försäljning

av brudklänningar hos Från mig till dig

Läs mer om...

1.

Fyll i försäljningsformuläret

I försäljningsformuläret anger ni all nödvändig information om er brudklänning, som tex inköpspris, år och i vilket skick brudklänningen är.

 

Var noggrann när ni går igenom brudklänningens skick och beskriv det så väl ni kan. Behöver klänningen kemtvätt eller lagning kan du överlåta detta till mig för ett självkostnadspris.

 

Efter att ni skickat in formuläret kontaktas ni inom några dagar med bekräftelse på om brudklänningen kan tas emot.

2.

Lämna in brudklänning

Det finns två sätt för er att lämna in brudklänningen.

 

- Lämna in den personligen (en länk med bokningstider skickas till er mail.) 

 

- skicka in klänningen via post. En förfrankerad fraktpåse skickas till er som ni sedan packar och lämnar in till ert lokala postombud. Pris 250 SEK

 

När brudklänningen är mottagen får ni en inlämningsbekräftelse via mail, därefter exponeras brudklänningen i vårt showroom i upp till 6 månader.

3.

Exponering i showroom

 

Vid eventuell kemtvätt och lagning sker betalning via swish när tjänsten är utförd. Din brudklänning prissätts och exponeras i showroom och på sociala medier.

4.

Såld klänning

När er bröllopsklänning blivit såld blir ni meddelad om er ersättningsdel. Pengarna överförs till ert angivna bankkonto inom 5 bankdagar. 

"Hittade min drömklänning här! Mycket fint att välja på och underbar service. Kan verkligen rekommenderas.Tänker sälja tillbaka klänningen här efter bröllopet, väldigt smart koncept!"    

/Clara Hagwall
recension 2020

Ersättning

Genom exponering i vårt showroom ökar chansen till försäljning och du undviker det grova underpris man ofta tvingas sälja sin klänning för vid en privat försäljning. Tänk dock på att begagnade brudklänningar, hur vackra de än är, alltid har ett lägre värde än en oanvänd klänning. Men självklart strävar Från mig till dig alltid efter att du skall få så bra ersättning för din klänning som möjligt! 

Vad kan jag förvänta mig för ersättning för en begagnad klänning?

Du erhåller alltid en rättvis fördelning på 60% av det nya försäljningspriset

Från mig till dig garanterar en marknadsmässig prissättning på din brudklänning som baseras på skick, efterfrågan och priset du betalade för klänningen. De flesta begagnade klänningar blir sålda för cirka 60% av sitt ursprungliga ordinariepris. Du erhåller därefter 60% av det nya försäljningspriset.

Hur blir prissättningen om min klänning är helt ny och aldrig använd?

Du får även här en rättvis fördelning med 60% av det nya försäljningspriset.

Den nya klänningen prissätts utifrån efterfrågan, det pris du köpt den för samt skick (en ny klänning kan ha hängt länge i tidigare butik, rea:ts ut p.g.a defekter eller gjorda ändringar mm). Eftersom den aldrig är använd kan prisbeloppet bli högre än en begagnad klänning. Dock kommer kunden alltid se den som "nybegagnad" och förväntar sig att betala lägre än ordinariepris. Har du ett lägsta försäljningspris går detta att önska i anslutning till inlämning. Tänk på att Från mig till dig har rätten att tacka nej till din klänning om lägstapriset ej är kompatibelt med vår övriga prissättning. Visa upp kvitto på ditt köp vid inlämning.

 

Försäljningsformulär

För att du ska kunna fylla i dina uppgifter så bra som möjligt var god titta igenom din klänning noga så du vet i vilket skick den är i. Finns det några hål, fattas pärlor, smuts som ej gått bort i tvätt osv.

 
 

KONTAKTUPPGIFTER

KLÄNNINGSUPPGIFTER

arrow&v
arrow&v
LADDA UPP BILD-FIL
arrow&v
LADDA UPP BILD

ERSÄTTNINGUPPGIFTER

Dessa är ej obligatoriska och kan lämnas senare

VILLKOR & TRYGGHET

Skickat! Tack för ditt hållbara tänkande!