Slipp krångel, låt Från mig till dig ta hand om din försäljning

Din brudklänning hängs ut i vårt showroom så att blivande brudar får prova den i en avslappnad och inspirerande miljö. Precis som i en brudbutik, med det lilla extra!


Du som säljare får den största delen av försäljningspriset. Vi förmedlar klänningen tills den får en ny ägare.

Eftersom Från mig till dig bara säljer hela och rena klänningar erbjuds även

kemtvätt till ett rabatterat pris. Vid behov även mindre lagningar av din brudklänning.


En brudklänning som säljs genom Från mig till dig, får ett högre andrahandsvärde än om den säljs via annons. Ca 60% av det ursprungliga försäljningspriset.

 

"Supersmidigt och klänningen blev såld snabbare än vad jag räknat med!"

"Jag sålde min brudklänning genom Marina som äger "Från mig till dig". Supersmidigt och klänningen blev såld snabbare än vad jag räknat med, all cred till Marina som är mycket trevlig och lätt att ha att göra med, heja dig! Fantastiskt koncept dessutom!"

/Alexandra Ahlenius

Google recension, februari 2020

 

Så här går det till inför en försäljning

av brudklänningar hos Från mig till dig

1. Fyll i försäljningsformuläret

I försäljningsformuläret anger ni all nödvändig information om er brudklänning, som tex inköpspris, år och i vilket skick brudklänningen är.


Var noggrann när ni går igenom brudklänningens skick och beskriv det så väl ni kan. Behöver klänningen kemtvätt eller lagning kan du överlåta detta till mig för ett självkostnadspris.


Efter att ni skickat in formuläret kontaktas ni inom några dagar med bekräftelse på om brudklänningen kan tas emot.

2. Lämna in brudklänning

Det finns två sätt för er att lämna in brudklänningen.


Antingen får ni en länk till en bokningstjänst för att komma och lämna in klänningen i showroom, eller så skickar ni in klänningen via post.


Om ni vill skicka in klänningen kan jag sända er en förfrankerad postpåse till självkostnadspris som ni sedan packar och lämnar sin till ert lokala postombud.


När brudklänningen är mottagen får ni en inlämningsbekräftelse via mail, därefter exponeras brudklänningen i vårt showroom i upp till 6 månader.

3. Exponering i showroom

När eventuellt kemtvätt och lagning är gjord meddelas du och får ett inbetalningsnummer. När betalningen mottagits, prissätts och exponeras din bröllopsklänning i showroom

och på sociala medier.

Nu kan du bara luta dig tillbaka:)

4. Såld klänning

När er bröllopsklänning blivit såld blir ni kontaktad och får er del av försäljningspriset insatt på angivet konto inom 5 arbetsdagar.

Läs mer om...

 

"Hittade min drömklänning här! Mycket fint att välja på och underbar service. Kan verkligen rekommenderas. Mycket positiv upplevelse. Tänker sälja tillbaka klänningen här efter bröllopet, väldigt smart koncept!"
/ Clara Hagwall

"Fantastisk service när jag skulle sälja min brudklänning, det gick dessutom betydligt snabbare än jag hade kunnat föreställa mig!"
/Anna Nordin

 

Ersättningsmodeller

Genom exponering i vårt showroom ökar chansen till försäljning och du undviker det grova underpris man ofta tvingas sälja sin klänning för vid en privat försäljning. Tänk dock på att begagnade brudklänningar, hur underbara de än är, alltid har ett lägre värde än en oanvänd klänning. Men självklart strävar Från mig till dig alltid efter att du skall få så bra ersättning för din klänning som möjligt!

Det finns två ersättningsmodeller för dig som säljare att välja mellan.

60% av försäljningspriset

Med denna ersättningsmodell erhåller
du alltid 60% av det slutgiltiga försäljningspriset till kund. På så sätt garanteras ett marknadsmässigt pris och en rättvis fördelning mellan dig som säljare och 
Från mig till dig.

Fast ersättning

Denna ersättningsmodell passar dig som
inte tycker det är värt att sälja klänningen om du inte kan vara säker på att du får en viss summa. Du fyller i summan som du vill ha för din klänningen, inklusive accessoarer som t.ex. slöja, cape, bolero, midjeband mm. Tänk på att Från mig till dig har rätt att avböja din försäljningsförfrågan om priset inte är kompatibelt med vår prissättning och kan bli en gynnsam försäljning för båda parter. Kom ihåg att bifoga en bild i formuläret.

 

Försäljningsformulär

För att du ska kunna fylla i dina uppgifter så bra som möjligt var god titta igenom din klänning noga så du vet i vilket skick den är i. Finns det några hål, fattas pärlor, smuts som ej gått bort i tvätt osv.

 
arrow&v
arrow&v
Välj ett Ersättningsalternativ
arrow&v
Ladda upp fil-bild på din klänning
Max filstorlek 15 MB
 

Följ

Kontakt

+46707255707

Adress

Gamla Vägen 3, 426 55 Västra Frölunda

©2020 av Från mig till dig.