top of page
AEnB2UpQhhJxEhaCzs-O7dgBHGIyS3QRruqAVcs6

Sälj brudklänning

Sälj klänning: Våra produkter

Slipp krångel, låt oss
ta hand om din försäljning

Häng in din brudklänning i vårt showroom så att blivande brudar får prova den i en avslappnad och inspirerande miljö. Precis som i en brudbutik, med det lilla extra!

 

 Vi förmedlar klänningen till en ny ägare åt dig, du får din del av ersättningen när den är såld.

 Fyll i ditt försäljningsformulär redan idag och få snart extra pengar i fickan.

Sälj klänning: Leveranspolicy

"Supersmidigt och klänningen blev såld snabbare än vad jag räknat med!"

/Alexandra Ahlenius

Google recension, februari 2020

Så här går det till inför en försäljning

av brudklänningar hos Från mig till dig

1

Fyll i försäljningsformuläret

I försäljningsformuläret anger ni all nödvändig information om er brudklänning, som tex inköpspris, år och i vilket skick brudklänningen är. Var noggrann när ni går igenom brudklänningens skick och beskriv det så väl ni kan. Behöver klänningen kemtvätt eller lagning kan du överlåta detta till mig för ett självkostnadspris. Efter att ni skickat in formuläret kontaktas ni inom några dagar med bekräftelse på om brudklänningen kan tas emot.

2

Lämna in brudklänning

Det finns två sätt för er att lämna in brudklänningen: 

  • Lämna in den personligen (en länk med bokningstider skickas till er mail.)  

  •  skicka in klänningen via post. En förfrankerad fraktpåse skickas till er som ni sedan packar och lämnar in till ert lokala postombud. Pris 250 SEK

 
När brudklänningen är mottagen får ni en inlämningsbekräftelse via mail, därefter exponeras brudklänningen i vårt showroom i upp till 6 månader.

3

Exponering i butik

Vid önskad kemtvätt och lagning sker betalning via swish när tjänsten är utförd. Din brudklänning prissätts och exponeras därefter i showroom och på sociala medier. Följ och dela gärna!

Från mig till dig-
brudklänningar i andra hand

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

@fran_mig_till_dig

4

Såld brudklänning

När er bröllopsklänning blivit såld blir ni meddelad om er ersättning. Pengarna överförs till ert angivna bankkonto inom 5 bankdagar. 

Läs mer om...

Sälj klänning: Lista

Låt någon annan få känna sig
lika vacker som du!

"Lämnade in min underbara klänning som togs emot med öppna armar och har bara på några veckor gjort en ny brud lycklig."

/Karin Tånghag Walter
recension google 2021

Ersättning

Genom exponering i vårt showroom ökar chansen till försäljning och du undviker det grova underpris man ofta tvingas sälja sin klänning för vid en privat försäljning. Tänk dock på att begagnade brudklänningar, hur vackra de än är, alltid har ett lägre värde än en oanvänd klänning. Men självklart strävar Från mig till dig alltid efter att du skall få så bra ersättning för din klänning som möjligt! 

Vad kan jag förvänta mig för ersättning för en begagnad klänning?

 

Du erhåller  50% av det nya försäljningspriset

Från mig till dig garanterar en marknadsmässig prissättning på din brudklänning som baseras på skick, efterfrågan och priset du betalade för klänningen. De flesta begagnade klänningar blir sålda för cirka 60% av sitt ursprungliga ordinariepris. Du erhåller därefter 50% av det nya försäljningspriset.

Hur blir prissättningen om min klänning är helt ny och aldrig använd?

 

Du får även här 50% av det nya försäljningspriset.

Den nya klänningen prissätts utifrån efterfrågan, det pris du köpt den för samt skick (en ny klänning kan ha hängt länge i tidigare butik, rea:ts ut p.g.a defekter eller gjorda ändringar mm). Eftersom den aldrig är använd kan prisbeloppet bli högre än en begagnad klänning. Dock kommer kunden alltid se den som "nybegagnad" och förväntar sig att betala lägre än ordinariepris. Har du ett lägsta försäljningspris går detta att önska i anslutning till inlämning. Tänk på att Från mig till dig har rätten att tacka nej till din klänning om lägstapriset ej är kompatibelt med vår övriga prissättning. Visa upp kvitto på ditt köp vid inlämning.

Ersättning

Inför din försäljning

Gå igenom din brudklänning

När du fyller i ditt försäljningsformulär beskriver du ditt skick på klänningen. Därför är det viktigt att du går igenom den noga. Klänningarna som säljs här är i gott skick. För oss är det viktigt med trygga affärer, små defekter på klänningen är därför viktiga för kunden att ha kännedom om vid ett köp. Hittar du en större defekt är det viktigt att fota och bifoga bilderna i formuläret så att vi kan avgöra om det går att laga eller tvätta bort. Har din klänning flera kjolslager? Gå igenom ett lager i taget. 

Tillbehör som tas emot för försäljning 

Slöja, bolero, tiara, hårkam, underkjol (säljs tillsammans med klänning).

Näbbklänningar, skor, tärnklänningar eller andra festklänningar tas ej emot.

Korrekt storlek på brudklänning

Har klänningen ursprungligen haft en annan storlek innan dina ändringar? Meddela gärna detta i beskrivningen i försäljningsformuläret. Brudklänningar kommer från olika delar av världen vilket gör att storleken inne i klänningen kan märkas olika. När du fyller i din storlek i försäljningsformuläret önskar vi storlek enligt skandinaviska mått-tabellen. Ta hjälp av tabellen för att översätta till rätt storlek. 

Sälj klänning:Inför försäljning

Försäljningsformulär

För att du ska kunna fylla i dina uppgifter så bra som möjligt var god titta igenom din klänning noga så du vet i vilket skick den är i. Finns det några hål, fattas pärlor, smuts som ej gått bort i tvätt osv.

Sälj klänning: Formulär

Ersättning 50%

KONTAKTUPPGIFTER

KLÄNNINGSUPPGIFTER

LADDA UPP BILD-FIL
LADDA UPP BILD

ERSÄTTNINGUPPGIFTER
Dessa är ej obligatoriska och kan lämnas senare

VILLKOR
&
TRYGGHET

Skickat! Tack för ditt hållbara tänkande!
​Håll utkik i din mail och skräppost för svar!

Sälj klänning: Stolekstabell
Spetsmönster

Storlekstabell

SE

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

FR/ES

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

IT

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

66

68

UK
 

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

US

2

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

SE - Sverige har samma storlekar som de skandinaviska och samt Tyska

bottom of page