AEnB2UpQhhJxEhaCzs-O7dgBHGIyS3QRruqAVcs6
 

Slipp krångel, låt oss
ta hand om din försäljning

Häng in din brudklänning i vårt showroom så att blivande brudar får prova den i en avslappnad och inspirerande miljö. Precis som i en brudbutik, med det lilla extra!

 

 Vi förmedlar klänningen till en ny ägare, du får största delen av försäljningspriset.

 Fyll i ditt försäljningsformulär redan idag och få snart extra pengar i fickan.

 

"Supersmidigt och klänningen blev såld snabbare än vad jag räknat med!"

/Alexandra Ahlenius

Google recension, februari 2020

 
 

Så här går det till inför en försäljning

av brudklänningar hos Från mig till dig

Läs mer om...

1.

Fyll i försäljningsformuläret

I försäljningsformuläret anger ni all nödvändig information om er brudklänning, som tex inköpspris, år och i vilket skick brudklänningen är.

 

Var noggrann när ni går igenom brudklänningens skick och beskriv det så väl ni kan. Behöver klänningen kemtvätt eller lagning kan du överlåta detta till mig för ett självkostnadspris.

 

Efter att ni skickat in formuläret kontaktas ni inom några dagar med bekräftelse på om brudklänningen kan tas emot.

2.

Lämna in brudklänning

Det finns två sätt för er att lämna in brudklänningen.

 

- Lämna in den personligen (en länk med bokningstider skickas till er mail.) 

 

- skicka in klänningen via post. En förfrankerad fraktpåse skickas till er som ni sedan packar och lämnar in till ert lokala postombud. Pris 245 SEK

 

När brudklänningen är mottagen får ni en inlämningsbekräftelse via mail, därefter exponeras brudklänningen i vårt showroom i upp till 6 månader.

3.

Exponering i showroom

 

Vid eventuell kemtvätt och lagning sker betalning via swish när tjänsten är utförd. Din brudklänning prissätts och exponeras i showroom och på sociala medier.

4.

Såld klänning

När er bröllopsklänning blivit såld blir ni meddelad om er ersättningsdel. Pengarna överförs till ert angivna bankkonto inom 5 arbetsdagar. 

"Hittade min drömklänning här! Mycket fint att välja på och underbar service. Kan verkligen rekommenderas.Tänker sälja tillbaka klänningen här efter bröllopet, väldigt smart koncept!"    

/Clara Hagwall
recension 2020

Ersättningsmodeller

Genom exponering i vårt showroom ökar chansen till försäljning och du undviker det grova underpris man ofta tvingas sälja sin klänning för vid en privat försäljning. Tänk dock på att begagnade brudklänningar, hur vackra de än är, alltid har ett lägre värde än en oanvänd klänning. Men självklart strävar Från mig till dig alltid efter att du skall få så bra ersättning för din klänning som möjligt!

Det finns två ersättningsmodeller för dig som säljare att välja mellan.

60% av försäljningspriset eller fast ersättning. Nedan förklaras båda modellerna

 
 

60% av försäljningspriset

Med denna ersättningsmodell erhåller
du alltid 60% av det slutgiltiga försäljningspriset till kund. På så sätt garanteras ett marknadsmässigt pris och en rättvis fördelning mellan dig som säljare och 
Från mig till dig.

Fast ersättning

Denna ersättningsmodell passar dig som
inte tycker det är värt att sälja klänningen om du inte kan vara säker på att du får en viss summa. Du fyller i summan som du vill ha för din klänning i försäljningsformuläret. En god riktlinje för dig när du väljer en fast ersättning är att de flesta brudklänningar som säljs här går för 60% av nypriset. Exempel på fast ersättning bör vara cirka hälften av det nya prisbeloppet. Tänk på att Från mig till dig har rätt att avböja din försäljningsförfrågan om priset inte är kompatibelt med vår prissättning och kan bli en gynnsam försäljning för båda parter.

Försäljningsformulär

För att du ska kunna fylla i dina uppgifter så bra som möjligt var god titta igenom din klänning noga så du vet i vilket skick den är i. Finns det några hål, fattas pärlor, smuts som ej gått bort i tvätt osv.

 

KONTAKTUPPGIFTER

KLÄNNINGSUPPGIFTER

arrow&v
arrow&v
LADDA UPP BILD-FIL
Max filstorlek 15 MB
arrow&v
LADDA UPP BILD
Max filstorlek 15 MB

ERSÄTTNING

MARKERA ERSÄTTNINGSMODELL

VILLKOR & TRYGGHET

 

Följ

  • Instagram
  • Facebook

Kontakt

+46707255707

Adress

Jordgubbsvägen 8
426 55 Västra Frölunda

©2020 av Från mig till dig.