Wedding%2520Photos%2520_edited_edited.jpg

KÖP BRUDKLÄNNING

 
 

Upplev en härlig dag i en mysig provmiljö. Vi tar emot två sällskap per provtid (läs i fet stil nedan vad som gäller just nu), så att du kan få en lyxig stund, prova i lugn och ro samt få den hjälp du behöver. 
I vårt showroom kan du frestas av många vackra klänningar i olika storlekar och stilar. Vårt sortiment förändras hela tiden och hos oss är varje brudklänning unik med en kärlekshistoria i kjolstyget som är redo att fyllas på!
Vi värnar om jordens resurser och förmedlar begagnade brudklänningar med hög klass. Boka en tid i vårt showroom.
Välkomna!

Fram till 29 september 2021 är det endast en provtid per sällskap. Från och med 29 september 2021 öppnas åter bokningsbara tider för två sällskap per provtid. Känner du av några symtom var god boka om din tid till när du är helt frisk.

 

 

"Jättefina klänningar i en ljus och härlig lokal toppat med superbra service av Marina."

/Jenny Karlsson

Google recension, mars 2020

 

Betala med kort eller Swish.
Du får med dig din brudklänning direkt!

Det är viktigt med en helhetskänsla.
Hos oss får du prova brudklänningen ihop med skor, accessoarer och
slöja. Låna gärna av oss!

För oss är det betydelsefullt att
du är nöjd med ditt val av klänning.
Därför har ni öppet köp på våra
brudklänningar i 3 dagar.

 
 

Tips inför provningen

Att känna sig lite extra fin kommer göra det enklare att se helheten! Har du redan bestämt dig för ett par skor, accessoarer eller annat du vill ha till klänningen, ta gärna med detta. Har du en tanke på hur du vill ha håret? utsläppt med lockar eller en uppsättning? Kanske du kan göra något liknande denna dagen? Undvik gärna foundation eller puder denna dagen så slipper det komma på klänningarna.

 

Eftersom du kan behöva lite hjälp med av-och påklädning - ha på dig underkläder som du känner dig bekväm att visa dig i. Tänk också på att du kommer att prova olika typer av klänningar vilket eventuellt kräver olika typer av underkläder. Har du kanske en bh med avtagbara band så är det att föredra. Det kan bli en varm historia att prova flera klänningar därför är det trevligt att komma nyduschad så att vi hjälps åt att hålla klänningarna fräscha.

6C1A9371_edited_edited.jpg

"Här hittade jag min brudklänning, vilken lycka! Här får du ett varmt bemötande och en stund som bara handlar om dig."

/Viola Angervall

Google recension, februari 2020

 
6C1A9619.jpg

Ta gärna med gott smakråd

 

 En speciell dag!

Min önskan är att du skall få uppleva en speciell dag i sökandet på din drömklänning.
Boka en provtid, ta med sällskap, kom in och njut av att prova brudklänningar i spets, chiffong, tyll, siden som får dig att stråla och utbrista jag har hittat den!