KÖP BRUDKLÄNNING

 

Upplev en härlig dag i en egen provmiljö. Här finns två provrum uppdelat i var sitt rum. Vi tar emot två sällskap per provtid, så att du kan få en lyxig stund, prova i lugn och ro samt få den hjälp du behöver.

Kom till vårt showroom i Västra Frölunda och upplev ett varmt och personligt bemötande. Här kan du prova klänningar i en avslappnad atmosfär. Att köpa brudklänning ska vara roligt och förväntansfullt. Ta gärna med familj och vänner!


I vårt showroom kan du frestas av många vackra klänningar i olika storlekar och stilar. Vårt sortiment förändras hela tiden och hos oss är varje brudklänning unik med en kärlekshistoria i kjolstyget som är redo att fyllas på!

Vi värnar om jordens resurser och förmedlar begagnade brudklänningar med hög klass. Boka en tid i vårt showroom.


Välkomna!

 
 

"Jättefina klänningar i en ljus och härlig lokal toppat med superbra service av Marina."

Tack för ett fantastiskt besök! Kunde inte önskat mig ett bättre ställe att prova brudklänningar på. Jättefina klänningar i en ljus och härlig lokal toppat med superbra service av Marina. Dessutom såg Marina till att mitt sällskap också blev delaktiga vilket var extra kul. Rekommenderar varmt detta ställe. Vi ses när det blir dax för min brudklänning att hitta ny ägare - Från mig till dig :)

/Jenny Karlsson

Google recension, mars 2020

 

Betala med kort eller Swish.

Det är viktigt med en helhetskänsla.
Hos oss får du prova brudklänningen ihop med skor, accessoarer och
slöja. Låna gärna av oss!

För oss är det betydelsefullt att du är nöjd med din klänning. Därför har ni öppet köp på våra brudklänningar i 3 dagar.

 

Tips inför provningen

Att känna sig lite extra fin kommer göra det enklare att se helheten! Har du redan bestämt dig för ett par skor, accesoarer eller annat du vill ha till klänningen, ta gärna med detta. Har du en tanke på hur du vill ha håret? utsläppt med lockar eller en uppsättning? Kanske du kan göra något liknande denna dagen? Undvik gärna foundation och puder så slipper det komma på klänningarna.


Eftersom du kan behöva lite hjälp med av-och påklädning - ha på dig underkläder som du känner dig bekväm att visa dig i. Tänk också på att du kommer att prova olika typer av klänningar vilket eventuellt kräver olika typer av underkläder. Har du kanske en bh med avtagbara band så är det att föredra.

6C1A9371_edited_edited.jpg
 

"Här känner man sig hemma"

Här hittade jag min brudklänning, vilken lycka! 
Och vilken service. Här får du ett varmt bemötande och en stund som bara handlar om dig. Lokalen var fräsch och otroligt mysig. Här känner man sig hemma! I lugn och ro tittar du och dina nära ut klänningen som är just för dig.
Detta är ett fantastiskt koncept där vackra brudklänningar får leva vidare och göra ytterligare en brud till den vackraste! Hit kommer jag rekommendera alla brudar. Om det så är en blivande brud som vill köpa eller en brud som är redo att sälja vidare sin klänning.
Tack!

/Viola Angervall

Google recension, februari 2020

 

Ta gärna med gott smakråd

Nu i Coronatider önkas sällskap hållas nere i antal på max 2 personer.

 

 En speciell dag!

Min önskan är att du skall få uppleva en speciell dag i sökandet på din drömklänning.
Boka en provtid, ta med sällskap, kom in och njut av att prova brudklänningar i spets, chiffong, tyll, siden med mera som vill få dig att stråla och utbrista jag har hittat den!

 

Följ

Kontakt

+46707255707

Adress

Gamla Vägen 3, 426 55 Västra Frölunda

©2020 av Från mig till dig.